MatriXmethode

Wil jij ook rust in je hoofd? Met de MatriXmethode leer je hoe je zelf je hoofd op kunt ruimen. Eenvoudig en snel. Op deze pagina kun je lezen hoe dat werkt.

Heb je iets naars meegemaakt waar je nog steeds last van hebt? Ben je bang om te gaan slapen? Heb je veel stress voor je volgende proefwerkweek? Met de MatriXmethode kun je op een snelle en doeltreffende manier de beleving van angsten en trauma’s ‘neutraliseren’, zodat het bij jou geen spanning meer oproept. En je hoeft er niet over te praten, dat is voor jou wel zo prettig.

Aanbieding: Rust in je hoofd

Een vol hoofd, je kent dat vast wel. Je gedachten blijven maar komen. Veel jongeren hebben er in deze onrustige tijd ook last van. Daarom bied ik tijdelijk het pakket ‘rust in je hoofd’ aan tegen het gereduceerde tarief van 149 euro voor drie sessies. Je leert hoe je zelf je hoofd kunt opruimen en je rekent af met belemmerende gedachtes, gevoelens en overtuigingen. Heb je last van stress, angsten of heb je nare dingen meegemaakt die je nog steeds bezighouden? Dan is dit pakket een goede keuze.

Ik kan je onder andere helpen bij:

De MatriXmethode

De MatriXmethode is een praktische en effectieve methode die ingezet kan worden bij zowel leerproblemen als emotionele problemen en angsten. Het krachtige van deze methode is dat kinderen/jongeren leren zelf hun probleem aan te pakken en op te lossen. Ook voor volwassenen is deze methode heel geschikt.
Lekker-Jezelf-Matrix-Methode

Hoofd opruimen

Heb je last van een ‘vol hoofd’? Je wordt er onrustig van. Door het hoofd te tekenen en het daarna denkbeeldig ‘op te ruimen’ krijgt alles een vaste plek in of buiten het hoofd. Je bedenkt zelf een manier om per onderwerp alle informatie op te bergen. Hierdoor kun je alles gemakkelijker terugvinden en blijft er ook nog eens extra ruimte over. Waarom werkt dit? Het werkt omdat jij zelf jouw eigen informatiesysteem ontwerpt. Alleen jij weet hoe het werkt in jouw hoofd!
Ook je ‘schoolhoofd’ kunnen we op deze manier opruimen, zodat alle vakken een eigen plekje krijgen en je alle informatie weer snel terug kunt vinden.


Een opgeruimd hoofd geeft meer rust, ruimte en een betere concentratie. Je kunt beter omgaan met stress. Je bent weer de baas in je eigen hoofd.
Lekker-Jezelf-Matrix-Methode-Werkmodel

Emoties en angsten

De MatriXmethode helpt om van nare gevoelens en gedachten af te komen. Het gaat hierbij niet om de inhoud, maar om jouw strategie, jouw beleving van jouw probleem. Samen kijken we naar de beleving van het probleem in zien, horen, voelen en denken. Hier gaan we mee aan de slag. Jij haalt zelf de ‘triggers’ eruit, zodat je het probleem als het ware neutraliseert.
Omdat alles in je eigen hoofd gebeurt, hoef je niet over het probleem te praten. Dat voelt wel zo veilig, zeker als het nare herinneringen of angstige beelden oproept. Na de coaching kun je deze techniek meestal ook zelf toepassen.

Over het algemeen zijn slechts enkele sessies voldoende om het probleem aan te pakken.
Video afspelen

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten, of een afspraak maken?
Neem gerust contact met mij op.