Workshop systemisch werken

Werk je met gezinnen, kinderen of jongeren? Wil je meer weten over de achtergronden van systemisch werken en het zelf eens ervaren? In de workshop systemisch werken komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

  • De wetmatigheden die van invloed zijn op systemen. Hierdoor kun je anders naar gedrag van kinderen gaan kijken.
  • Systemisch werken in de klas.
  • Systemische oefeningen om zelf te ervaren hoe het werkt.
  • Evt. een kleine familieopstelling
  • Ruimte voor vragen en uitwisseling.

De eerstvolgende workshop wordt gegeven op zaterdag 21 september van 13-16 uur in Deventer. De kosten bedragen € 35,- Er wordt gewerkt in groepen van 5-10 deelnemers.
Opgeven kan via info@lekker-jezelf.nl

Wil je een training voor jouw (school)team? Dan is de workshop ‘systemisch kijken naar kinderen’ een goede optie. Je leert over de dynamieken die in de zogenaamde onderstroom kunnen spelen in groepen, gezinnen en bij kinderen. In  deze workshop wisselen theorie en systemische oefeningen elkaar af en er is ruimte voor vragen en uitwisseling. Voor meer info over mijn aanbod op scholen kun je hier kijken.

Een workshop kan geheel worden afgestemd op de vraag van de deelnemers. Ik houd rekening met de mate van bekendheid met systemisch werk en pas daarop de werkvormen aan. Er is altijd veel ruimte voor vragen en uitwisseling.

Wil je meer weten over systemisch werken in de klas? Kijk dan ook eens op https://groepsgeluk.nl/monique-vosman

Wil je nog meer lezen?

Dat kan!